Οδοντικά Εμφυτεύματα

Σας λείπει ένα ή περισσότερα δόντια; Μπορεί να αποκατασταθεί με τη μέθοδο των οδοντικών εμφυτευμάτων.
Ένα δόντι που λείπει θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την ποιότητα του χαμόγελού σας, αλλά επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα της ομιλίας και της μάσησης

Στο παρελθόν, οι οδοντοστοιχίες και οι γέφυρες ήταν ο μόνος τρόπος για να αποκαταστήσει κανείς τα ελλείποντα δόντια. Τις μέρες όμως, οι ασθενείς και οι οδοντίατροι επιλέγουν τα οδοντικά εμφυτεύματα ως την προτιμώμενη λύση αποκατάστασης. Τα οδοντικά εμφυτεύματα από έναν εξειδικευμένο οδοντίατρο όπως η Δρ. Ελένη Κολιουλη, μπορούν να αποκαταστήσουν τη λειτουργία, τη διατήρηση της υγείας των οστών του στόματος σας καθώς επίσης να προσφέρουν μια φυσικά όμορφη εμφάνιση.

Είναι μια άμεση αντικατάσταση για το ή τα δόντια που λείπουν ,τοποθετούνται χειρουργικά στη γνάθο, σε μια συνεδρία δημιουργώντας ένα γερό θεμέλιο για το νέο δόντι σας. Μόλις το εμφύτευμα ενσωματωθεί ,είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε δεύτερο χρόνο στην προσθετική του αποκατάσταση ,πχ μια στεφάνη ,γέφυρα κλπ.

Ο λόγος που επιλέγονται οι αποκαταστάσεις με οδοντικά εμφυτεύματα είναι:

  • Λόγω της ομοιότητάς τους με το σύνολο της δομής των δοντιών
  • Η ικανότητά τους να διαφυλάξουν την υγεία των οστών, αναστέλλοντας την απορρόφηση του
  • Δεν αναγκαζόμαστε να “πειράξουμε” τροχίζοντας παρακείμενα δόντια
  • Σε ολικές νοδώτητες (όταν ασθενής έχει χάσει όλα του τα δόντια)αποφεύγουμε την ολική κινητή οδοντοστοιχία (μασέλα) και έτσι ο ασθενής μπορεί να έχει μια σταθερή και όχι ογκώδης προσθετική αποκατάσταση
Συνεργαζόμαστε με μια ομάδα ειδικών για να παρέχουμε στους ασθενείς μας μακροχρόνιες αποκαταστάσεις με τη χρήση των οδοντικών εμφυτευμάτων, οι οποίες είναι σχεδόν δυσδιάκριτες από τα φυσικά δόντια σας, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο.

Επικοινωνήστε με την KDental Clinic για μια set-up επίσκεψή με την Dr. Ελένη.