Λεύκανση Δοντιών

Τι είναι η λεύκανση των δοντιών;
Δυστυχώς, το θάμπωμα και η χρώση των δοντιών είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει με τη πάροδο του χρόνου. Οι τροφές που τρώμε, οι συνήθειες του τρόπουζωής μας (κάπνισμα – αλκοόλ – τσάι – καπνός κ.ά. ), και μερικές φορές κάποιο οδοντικό τραύμα μπορούν να προκαλέσουν τον αποχρωματισμό των δοντιών. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ζήσουμε με τις συνέπειες της παρόδου της ηλικίας μας, αποτυπωμένες στο χαμόγελό μας.

Η Επαγγελματική λεύκανση δοντιών, θεωρείται ο ασφαλέστερος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τους λεκέδες , να ανανεώνεται τη λάμψηή να αλλάξετε το χρώμα των δοντιών σας είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μέθοδο λεύκανσης η οποία θα:

  • Επιτυγχάνει αποτελέσματα με τη μεγαλύτερη διάρκεια
  • Σας δίνει την πιο λαμπρή και φυσικά ομοιόμορφη εμφάνιση
  • Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική
  • Χρησιμοποιεί μια χαμηλή συγκέντρωση του δραστικού συστατικού (υπεροξείδιο τουυδρογόνου)
  • Πραγματοποιείται από επαγγελματίες οδοντίατρους
Σχεδόν όλοι θα θέλαμε ένα πιο φωτεινό, ίσως και πιο λευκό χαμόγελο.
Η λεύκανση των δοντιών είναι μια από τις πιο συνήθεις διαδικασίες στα πλαίσια της αισθητικής οδοντιατρικής παγκοσμίως ,που επιλέγουν να εφαρμόσουν οι ασθενείς στα δόντια τους και κυρίως όταν πλησιάζει το καλοκαίρι!

Επικοινωνήστε με την KDental Clinic για μια set-up επίσκεψή μαζί με την εξιδεικευμένη στην αισθητική οδοντιατρική Dr. Ελένη.