Όψεις Πορσελάνης

Τι είναι οι κεραμικές όψεις;

Οι Κεραμικές Όψεις είναι ένας βολικός, ανθεκτικός, όμορφος τρόπος για να τελειοποιησετε το χαμόγελό σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δόντια με περίεργο σχήμα, στραβά, με τις μικρές τρύπες σε αυτά, ή δόντια με μια περίεργη εμφάνιση.
Οι όψεις μπορούν να συμβάλουν στην άρση αυτών των χαρακτηριστικών και να βελτιώσουν το πώς αισθάνεστε για το χαμόγελό σας. Είτε τα δόντια σας έχουν ανώμαλες επιφάνειες, είτε είναι πάρα πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά ,οι όψεις μπορεί να είναι μια ιδανική λύση.

Οι όψεις είναι custom-made. Χειροποίητα – εξατομικευμένα πολύ λεπτά κελύφη από πορσελάνη, στην κατάλληλη απόχρωση για να ταιριάζει με τα δόντια σας, είναι κατασκευασμένες για να καλύψουν το μπροστινό μέρος του δοντιού όπου και αντιμετωπίζεται το αισθητικό πρόβλημα .

Το πρώτο βήμα είναι η παρασκευή και η αποτύπωση των δοντιών σας και το επόμενο, είναι να δημιουργήσουμε προσεκτικά τις όψεις που χρειάζεστε. Τελος ακολουθεί η συγκόλληση τους επάνω στα δόντια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή η διαδικασία της συνδέσεως των όψεων με τα δόντια περιλαμβάνει την αφαίρεση μιας μικρής ποσότητας του σμάλτου των δοντιών (για να συγκολλησουμε τις όψεις διατηρώντας το μέγεθος του δοντιού σας), η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη.

Επικοινωνήστε με την KDental Clinic για μια set-up επίσκεψή μαζί με την εξιδεικευμένη στην αισθητική οδοντιατρική Dr. Ελένη.